Verhuur

Voor gasten die eerder willen komen of voor hen die langer willen genieten van het klimaat en de vele attracties in Phoenix en omgeving is een comfortabele vakantiewoning te huur op één van de vele resorts die de stad Mesa rijk is. Ook voor degenen die zich niet inschrijven voor een reis bestaat de mogelijkheid een woning te huren.

De woning is voorzien van een volledig ingerichte keuken, airconditioning, twee woonkamers met elk een TV-aansluiting, twee badkamers en in totaal zes slaapplaatsen.

De woning maakt onderdeel uit van het resort Monte Vista. Op het resort zijn vele (sport)voorzieningen, waaronder zwembaden, hotpool, tennisbanen en een bibliotheek met internetcafé.

Golfliefhebbers hebben een grote keuze uit omringende public golfbanen. Op loop- of fietsafstand is een winkelcentrum aanwezig met een Safeway supermarkt, restaurants, een bank en kleine winkeltjes. Voor een gedetailleerde beschrijving kunt u terecht op: www.montevistaresort.com

Vanuit de woning en op het (overdekte) terras kan men onbeperkt genieten van het prachtige uitzicht op de Superstition Mountains en kijken naar de training en wedstrijden op het softbalveld.

De woning is beschikbaar voor € 450,- per week. Dit bedrag is all-in (d.w.z. inclusief energie- en schoonmaakkosten) en dient uiterlijk twee weken voor het begin van de huurperiode te worden overgemaakt, inclusief een borgsom van € 200,-. In het door beide partijen te ondertekenen huurcontract staat verdere informatie ten aanzien van de betaling.