Nieuw aanbod

Sinds 2011 kunnen we een aanbod realiseren in samenwerking met een organisatie van American Indians. Zij werken op diverse reservaten in Arizona, zoals Navajo en Hopi en in andere staten van de USA. Het bijzondere hiervan is dat u als toerist op een authentieke wijze in contact komt met leden van een ‘tribe’ of ‘nation’.


In samenspraak met de deelnemers aan deze speciale reizen is het mogelijk om een uniek en op uw wensen afgestemd programma samen te stellen.

Lees meer...
 
Arizona reizen op maat

Arizona Taste biedt naast het gewone reisaanbod ook reizen op maat aan. In onderling overleg is het mogelijk om een reis op basis van uw specifieke wensen, afgestemd op groepsgrootte en de gewenste reisduur, samen te stellen. Ook kunt u voorafgaand of na uw reis verblijven in Phoenix en omgeving bijvoorbeeld op een schitterend resort met zwembad, clubhuis, poolbiljart en tennisbanen.

Daarnaast is het mogelijk om een speciaal-reis te boeken. Hierbij kunt u ervoor kiezen om tijdens de reis meer aandacht te besteden aan het thema Cultuur, Architectuur of Natuur. Arizona Taste geeft graag advies bij het samenstellen van uw eigen op maat gemaakte reis.